MENU

“Even waande ik me al in mijn nieuwe keuken”

Een keuken wordt op elke hoek van de straat verkocht. Maar dé keuken vindt u bij Heuvelrug Keukens. Het verschil? Vindingrijkheid is het antwoord.
 

Thuis

Als u dat wenst, komt de adviseur graag van te voren bij u thuis. Om de locatie te beleven en in te meten. Ramen, deuren, radiatoren, etc. Overal wordt rekening mee gehouden. En deze inventarisatie is helemaal gratis! of bent u opzoek naar keukenrenovatie?
 

Alvast ‘in’ uw nieuwe keuken

Uw stijl staat voorop. Helder wit? Klassiek of donker? Landelijk of modern? Concept, of toch liever handgemaakt? Vertel het gerust, het wordt tenslotte uw keuken! En die beleeft u in de showroom van Heuvelrug. Daar worden uw keuzes realiteit. Een modern 3D tekenprogramma maakt het mogelijk om uw keuken real-life weer te geven. Groot geprojecteerd op de wand. Dichterbij komen uw dromen niet.
 

Vindingrijk

Wat denkt u van een heetwaterkraan waaruit in no-time kokend water stroomt? Of de Le Mans pannen opbergkast? Of de ladekasten met glasafwerking? De keukens van Heuvelrug zitten vol slimme trucs en mooie details. Zo heeft de keukenbasis 12% meer kastruimte dan andere keukens, door de lagere plint en hogere onderkasten. En natuurlijk is het werkblad op elke hoogte leverbaar. Dat is nog eens slim!
 

Prijs en kwaliteit

In onze showroom maakt u kennis met onze kwaliteitskeukens. En die onderscheiden zich. Door een dikke verstevigende achterwand en instelbare scharnieren, bijvoorbeeld. Heuvelrug levert alleen kwaliteitsmerken apparatuur, zoals de professionele lijn van ATAG en Pelgrim, Miele, Etna en Bosch. Vaak met 5 jaar garantie, zonder kleine lettertjes. Door lage organisatiekosten en samenwerking met inkooporganisatie Keukenspecialist, blijven de prijzen laag.
 

Geen zorg

Het spreekwoordelijke ‘van het kastje naar de muur’ kent Heuvelrug niet. U prikt een datum  waarop u de keuken geleverd wilt hebben, Heuvelrug verzorgt de rest. Zoals een stukadoor, elektricien, tegelzetter, loodgieter, transporteur en alles wat er nodig is!
 
De rest van het verhaal vertellen we u graag in de showroom. Over de appels en peren bijvoorbeeld. Kom langs bij onze maatwerk keukens! Of bekijk Keukens Zeist.

Afspraak maken
Wenst u een gesprek met een van onze adviseurs voor vakkundig advies en een oplossing op maat? Maak dan een afspraak.
Maak afspraak
Contact
Heuvelrug Keukens
Rijksstraatweg 289
3956 CP Leersum 
Utrecht
Phone: 0343 - 461352
Contactformulier