MENU

Vindingrijk, al 10 jaar lang

Over onsOp 1 april 2013 onderging MHK Keukenexpert Leersum een metamorfose en werd Hans Westeneng de nieuwe eigenaar. Met 10 jaar ervaring is de familie Westeneng bepaald geen onbekende in de keukenbranche. Op dezelfde locatie in Leersum – midden op de Utrechtse Heuvelrug – prijken nu de letters “Heuvelrug Keukens” op de showroom.
 
In één woord te vangen is Heuvelrug Keukens niet. Wellicht is de persoonlijke werkwijze het meest typerend. Maar woorden zoals eigentijds, modern, verfrissend en transparant passen evengoed.

Keukenspecialist

Heuvelrug Keukens is aangesloten bij de Keukenspecialist. En dat belooft wat. Kwaliteit en garantie bijvoorbeeld. Maar ook de beste merken apparatuur en scherpste prijzen. En gespecificeerde offertes, waar u rustig over na mag denken, om nog maar eens wat te noemen.

Totaalplaatje

Kom kennis maken in de showroom aan de Rijksstraatweg in Leersum. Er staan keukens, badkamers, kasten en kozijnen opgesteld. Alles wat nodig is om eens na te denken over het totaalplaatje of voor bijvoorbeeld een keukenrenovatie. Heuvelrug staat garant voor een aangename ontvangst.
 
Afspraak maken
Wenst u een gesprek met een van onze adviseurs voor vakkundig advies en een oplossing op maat? Maak dan een afspraak.
Maak afspraak
Contact
Heuvelrug Keukens
Rijksstraatweg 289
3956 CP Leersum 
Utrecht
Phone: 0343 - 461352
Contactformulier