Deskundig advies
Persoonlijke en hoge service
Vrijblijvende gespecificeerde offerte
Montage door vakmensen

Een keuken in Amerongen kopen bij de keukenspecialist!

Een sociale ontmoetingsplek in huis. Waar denkt u dan aan? Wij denken direct aan de keuken. De keuken is dan ook een belangrijk onderdeel van uw woning in Amerongen. Een nieuwe keuken kopen is dan ook niet iets dat u in een dag beslist. Daarom zijn wij er. Voor advies en realisatie van uw nieuwe keuken kunt u terecht bij Heuvelrug Keukens. Keuken kopen in Amerongen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Een nieuwe keuken kopen in Amerongen

Woont u in Amerongen en wilt u een nieuwe keuken kopen? Dan is Heuvelrug Keukens er voor u. Wij onderscheiden ons door een zeer persoonlijke aanpak. Zo is het mogelijk om één van onze adviseurs bij u thuis te laten komen. Onze adviseur komt uw huidige keuken beleven en/of inmeten. Dit is een goede basis voor een nieuw keukenontwerp.

Keukenontwerp voor een nieuwe keuken

Het ontwerp van de nieuwe keuken is waar uw droomkeuken begint. Denk van te voren eens na over de invulling hiervan. Welke keukenstijl wilt u? Welke keukenapparatuur mag niet missen? Naar welke keukenindeling gaat uw voorkeur uit? Belangrijke vragen om een passend keukenontwerp te maken.

Verschillende keukenstijlen

Er zijn veel verschillende keukenstijlen. Deze worden ook regelmatig met elkaar gecombineerd. Het is maar net waar u van houdt. Een strakke, moderne keuken of juist een knusse landelijke keuken? Wanneer u nog geen idee heeft welke keukenstijl bij u past kunt u ook langskomen in onze showroom. Hier beleeft u verschillende keukenstijlen. Dit maakt het gemakkelijker om een goede keus te maken voor de toekomstige keuken. Misschien vindt u hier wel direct uw eigen droomkeuken.

Keukenapparatuur en keuken indeling

De keuken indeling en de keukenapparatuur zijn ook belangrijke onderdelen in de keuken. Wilt u bijvoorbeeld een keukeneiland, of juist niet? Veel werkruimte, of juist een compacte keuken? Denk er ook eens over na welke keukenapparatuur u graag wilt. Onze adviseurs kunnen u hier ook bij helpen. Dankzij onze ervaring kunnen wij goed advies geven wat betreft de keuze voor keukenapparatuur en de indeling van de keuken.

Neem contact op met Heuvelrug Keukens

Bent u op zoek naar een keuken of naar keukenrenovatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven advies en helpen u bij het waarmaken van uw droomkeuken.
Advies nodig? Maak een afspraak!
Advies nodig? Maak een afspraak!
Maak een afspraak om langs te komen in de showroom.
We geven u graag een deskundig advies. 
Afspraak maken

Binnen kijken bij onze klanten?


Bekijk onze referenties

Miele immer besserQuooker de kokend waterkraanNeff koken met passie sinds 1877SiemensPelgrim mooi makkelijkAtag we love cookBosch
Showroom
Heuvelrug Keukens
Rijksstraatweg 289
3956 CP  Leersum
 
Openingstijden

Di:
Wo:
Do:
Vrij:
Za:

9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 20.00 uur
9.00 tot 17.00 uur

 
Reviews
Klik hier voor onze reviews!
Webdesign:   Studio Citroen - Realisatie:   Joppe Computers - Copyright © 2017-2024