Deskundig advies
Persoonlijke en hoge service
Vrijblijvende gespecificeerde offerte
Montage door vakmensen
Keukens in Elst kopen
De perfecte keuken in Elst

Keukens in Elst kopen

De keuken is de plek waar iedereen samenkomt in het huis. Om te genieten van lekker eten, maar ook van elkaars gezelschap. Het is vaak een warme plek binnen het huis. Wilt u een nieuwe keuken kopen voor uw woning in Elst? Zorg er dan voor dat u goed nadenkt over de verschillende onderdelen van de keuken en het aanschaffen ervan. Wij kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze zodat u de perfecte keuken heeft voor uw woning in Elst.

Het begint bij het ontwerp

Uw nieuwe keuken begint bij het ontwerp. Het ontwerp vloeit voort uit het inventariseren van uw wensen. Weet u al precies wat u wilt in de nieuwe keuken? Dan kunt u hem direct laten ontwerpen door onze specialisten. De meeste mensen hebben al wel een idee van wat ze willen, maar kunnen het nog niet exact vormgeven. Als u een nieuwe keuken wilt moet er over het volgende worden nagedacht:
  • Welke stijl hanteert u?
  • Hoe ziet de indeling eruit?
  • Welke apparaten wilt u tot uw beschikking?

Kies de juiste stijl

Keukens zijn er in veel verschillende stijlen. Deze keukenstijlen kunnen we onderverdelen in 4 hoofdcategorieën:
  • Moderne stijl
  • Design stijl
  • Klassieke stijl
  • Landelijke stijl
De landelijke en moderne stijlen stralen veel rust uit. Is uw woning in Elst erg modern? Dan sluit een keuken met een moderne stijl hier goed op aan. De moderne stijl heeft over het algemeen een strakke belijning, is greeploos en heeft eventueel een hoogglans afwerking. De design keukens zijn vaak het meest excentriek. Deze keukens vallen zeker op in uw woning in Elst, waarbij functionaliteit erg belangrijk is. Strakke vormen, minimalisme en luxe apparatuur zijn kenmerken van een design keuken. Klassieke keukens zijn juist het tegenovergestelde. Dit is de meest oude stijl van de 4 keukenstijlen. Een klassieke keuken heeft vaak een nostalgische uitstraling, waardoor iemand zich er snel thuis voelt. Landelijke keukens zijn knus, gezellig en warm. Hier wordt in geleefd. In landelijke keukens worden veel natuurlijke materialen gebruikt.

De indeling van uw keuken in Elst

Hoe uw nieuwe keuken in Elst eruit komt te zien is voor een groot deel afhankelijk van de indeling. Hoeveel opbergruimte is er nodig? Wilt u extra werkruimte? Wij geven u graag advies over het indelen van uw nieuwe keuken in Elst.

Vind de juiste keukenapparatuur

In uw nieuwe keuken komt uw keukenapparatuur. Dit maakt de keuken compleet en maakt de keuken stijlvol. Er is een ruime keus in keukenapparatuur. Van magnetrons en ovens tot de meest moderne keukenmachines. Wij helpen u graag bij het kiezen van de beste keukenapparatuur.

Keukens kopen in Elst

Bij Heuvelrug Keukens leveren we kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor persoonlijk advies. Ook wanneer u niet direct een nieuwe keuken wilt aanschaffen maar uw huidige keuken een frisse nieuwe look wilt geven bent u bij ons aan het juiste adres. Wij renoveren namelijk ook bestaande keukens. Wilt u vast kijken wat de mogelijkheden zijn? Kom dan gerust bij ons langs in onze showroom. Hier komen de verschillende mogelijkheden voor tot leven. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Advies nodig? Maak een afspraak!
Advies nodig? Maak een afspraak!
Maak een afspraak om langs te komen in de showroom.
We geven u graag een deskundig advies. 
Afspraak maken

Binnen kijken bij onze klanten?


Bekijk onze referenties

Miele immer besserQuooker de kokend waterkraanNeff koken met passie sinds 1877SiemensPelgrim mooi makkelijkAtag we love cookBosch
Showroom
Heuvelrug Keukens
Rijksstraatweg 289
3956 CP  Leersum
 
Openingstijden

Di:
Wo:
Do:
Vrij:
Za:

9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 20.00 uur
9.00 tot 17.00 uur

 
Reviews
Klik hier voor onze reviews!
Webdesign:   Studio Citroen - Realisatie:   Joppe Computers - Copyright © 2017-2024