Deskundig advies
Persoonlijke en hoge service
Vrijblijvende gespecificeerde offerte
Montage door vakmensen

Wilt u een keukens in Leersum kopen?

De keuken is een belangrijk onderdeel van een woning. Het is vaak een gezellige plek, waar het hele huishouden bij elkaar komt. Van ontbijt, tot lunch tot avondeten. Een keuken is een belangrijke investering, waar u van te voren goed over nadenkt. Dat snapt Heuvelrug Keukens, de keukenspecialist helpt u bij een keuken kopen in Leersum. Daarom zijn wij er om u te voorzien van advies, maar ook om u te voorzien van uw nieuwe droomkeuken. 

Een nieuwe keuken kopen in Leersum

Bent u van plan een nieuwe keuken te kopen? Dan is het belangrijk om te beginnen met het inventariseren van uw wensen. Er zijn veel dingen waar u over na moet denken, om te bepalen hoe de nieuwe keuken eruit komt te zien. De keukenstijl moet worden bepaald, de indeling moet worden bedacht en er moet bijpassende keukenapparatuur in komen. Onze adviseurs voorzien u graag van handige keukentips, om uw wensen te kunnen bepalen.

Het keukenontwerp

Wanneer u weet wat u wilt, is het tijd om een ontwerp te maken van de nieuwe keuken. Bij Heuvelrug Keukens hebben we hier een speciaal 3D tekenprogramma voor. Zo komt de keuken alvast een beetje tot leven. Liever in het echt zien wat er mogelijk is? Kom dan eens langs in onze showroom van Heuvelrug Keukens in Leersum. De adviseur kan ook bij u langskomen, om de locatie te beleven en in te meten.

Verschillende keukenstijlen

Welke keukenstijl kiest u? Er zijn verschillende stijlen te onderscheiden, zoals:
  • Moderne keukens
  • Landelijke keukens
  • Klassieke keukens
  • Design keukens 

Zo is er voor elke smaak een bijpassende keukenstijl te vinden. Gaat u voor een strakke, functionele design keuken? Of wilt u juist genieten van een knusse landelijke keuken? Alles is mogelijk, de keuken wordt volledig voor u op maat gemaakt. Zo kunt u er ook voor kiezen om meerdere keukenstijlen te combineren!

Heuvelrug Keukens in Leersum

Komt u bij ons langs in de showroom, om erachter te komen welke stijl bij u past? Heuvelrug Keukens is de keukenspecialist in Leersum. Wij adviseren u graag over uw nieuwe droomkeuken en hoe deze werkelijkheid gaat worden neem een kijkje bij keukens Zeist. Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken, of bent u opzoek naar keukenrenovatie, of om meer informatie te verkrijgen. Of kom gelijk naar de showroom en dan kunt u gelijk een keuken kopen in Leersum of bekijken en vergelijken.
Advies nodig? Maak een afspraak!
Advies nodig? Maak een afspraak!
Maak een afspraak om langs te komen in de showroom.
We geven u graag een deskundig advies. 
Afspraak maken

Binnen kijken bij onze klanten?


Bekijk onze referenties

Miele immer besserQuooker de kokend waterkraanNeff koken met passie sinds 1877SiemensPelgrim mooi makkelijkAtag we love cookBosch
Showroom
Heuvelrug Keukens
Rijksstraatweg 289
3956 CP  Leersum
 
Openingstijden

Di:
Wo:
Do:
Vrij:
Za:

9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 20.00 uur
9.00 tot 17.00 uur

 
Reviews
Klik hier voor onze reviews!
Webdesign:   Studio Citroen - Realisatie:   Joppe Computers - Copyright © 2017-2024