Deskundig advies
Persoonlijke en hoge service
Vrijblijvende gespecificeerde offerte
Montage door vakmensen

Een keuken in Overberg kopen?

U bent op zoek naar een nieuwe keuken? Dan zit u hier goed. Het kopen van een keuken is een keuze die je niet zomaar maakt. Het is een belangrijk plek in huis, wat veel doet voor de beleving in de woning en het woonplezier. Het is dan ook een keuze om goed over na te denken. Wij snappen dit, daarom helpen we u ook graag. Een keuken kopen in Overberg is nooit zo gemakkelijk geweest.

Uw droom keuken kopen in Overberg

Uw droom werkelijkheid laten worden. Dat is ons doel. Om dat te kunnen realiseren, moeten we wel uw wensen inventariseren. Wat maakt een keuken voor u een droomkeuken? Welke stijl wilt u graag in de keuken? Belangrijke vragen om te bepalen welke keuken bij u past. Het proces begint bij het ontwerpen van de toekomstige keuken.

Keukenontwerp maken

Van te voren denkt u na over de onderdelen die u in ieder geval in de keuken wilt hebben. En natuurlijk welke stijl u wilt. Daarna maakt onze keukenspecialist een keukenontwerp in 3D. Zo komt de nieuwe keuken op papier al een beetje tot leven. Is het ontwerp toch niet helemaal wat u ervan gehoopt had? Geen probleem. Dit is het moment dat we nog wijzigingen kunnen aanbrengen en dat doen we ook graag. Wij willen natuurlijk ook ons doel behalen, namelijk om u blij te maken met uw droomkeuken.

Een keuken die bij u past

Om aan uw wensen te kunnen voldoen, bieden bij oplossingen op maat. Er veel keuzes in keukens. Zo zijn er veel verschillende keukenstijlen. Een aantal voorbeelden van keukenstijlen zijn:
  • Moderne keukens
  • Design keukens
  • Landelijke keukens
  • Klassieke keukens
Om te bepalen welke stijl bij u past kunt u langskomen in onze showroom. Zo kunt u ervaren welke keukenstijl bij u past. Misschien wilt u wel een combinatie van verschillende stijlen. Een landelijke keukenstijl met een beetje van de klassieke keukenstijl erin verwerkt bijvoorbeeld. Keuken kopen in Overberg is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Kom langs bij Heuvelrug Keukens

Inspiratie opdoen voor een nieuwe keuken of opzoek naar keukenrenovatie? Kom dan bij ons langs in de showroom keukens Zeist. Wilt u direct een persoonlijke offerte aanvragen? Dat kan direct via onze website. Deze offerte is natuurlijk geheel vrijblijvend.
Advies nodig? Maak een afspraak!
Advies nodig? Maak een afspraak!
Maak een afspraak om langs te komen in de showroom.
We geven u graag een deskundig advies. 
Afspraak maken

Binnen kijken bij onze klanten?


Bekijk onze referenties

Miele immer besserQuooker de kokend waterkraanNeff koken met passie sinds 1877SiemensPelgrim mooi makkelijkAtag we love cookBosch
Showroom
Heuvelrug Keukens
Rijksstraatweg 289
3956 CP  Leersum
 
Openingstijden

Di:
Wo:
Do:
Vrij:
Za:

9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 20.00 uur
9.00 tot 17.00 uur

 
Reviews
Klik hier voor onze reviews!
Webdesign:   Studio Citroen - Realisatie:   Joppe Computers - Copyright © 2017-2024