Deskundig advies
Persoonlijke en hoge service
Vrijblijvende gespecificeerde offerte
Wij leveren kwaliteitsmerken

Keukens in Rhenen kopen bij de keukenspecialist

De keuken is een belangrijk onderdeel van een huis. Het is vaak de plek waar iedereen bij elkaar komt en waar de lekkerste gerechten worden bereid. Wilt u een nieuwe keuken kopen voor uw huis in Rhenen? Dan kunt u vast wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste keuken. Heuvelrug Keukens heeft een groot aanbod aan keukens en geeft daarnaast persoonlijk advies. Een keuken kopen in Rhenen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Het kiezen van een keukenstijl

We beginnen bij het kiezen van de juiste keukenstijl. Wat is uw smaak en over wat voor soort keuken droomt u? Wij helpen u om wensen te inventariseren en deze werkelijkheid te laten worden. Er zijn verschillende soorten keukenstijlen:
  • Landelijke keukens
  • Moderne keukens
  • Klassieke keukens
  • Design keukens
U kunt natuurlijk ook kiezen voor een combinatie van bovenstaande stijlen. Wat past bij uw woning?

Landelijke keuken kopen

Een landelijke keuken is erg knus, gezellig en warm. Een echte leefkeuken, waar veel natuurlijke materialen worden gebruikt. Houdt u van een boerderij stijl? Dan zou dit zomaar uw nieuwe droomkeuken kunnen zijn.

Moderne keuken kopen in Rhenen

Heeft u een moderne woning in Rhenen? Dan past de moderne keukenstijl misschien beter bij u. Een moderne keuken past bij een huis dat rust uitstraalt. Houdt u van symmetrie? Dan past een moderne keuken goed bij uw huis in Rhenen. Moderne keukens zijn over het algemeen greeploos, hebben een strakke belijning en eventueel een hoogglans afwerking.

Klassieke keukens

Een klassieke keuken is vaak te herkennen aan haar houten versieringen. Van alle keukenstijlen is de klassieke keuken de oudste. Wij horen vaak dat iemand zich snel thuis voelt in een klassieke keuken, vanwege de nostalgische uitstraling. Wat vaak voorkomt bij een klassieke keuken is de grote schouw en een ouderwets gasfornuis.

Design keuken kopen

Bent u op zoek naar een opvallende keuken? Dan past een design keuken waarschijnlijk goed bij u. Een design keuken wordt gekenmerkt door strakke vormen, minimalisme, luxe apparatuur en een perfecte afwerking. Functionaliteit is belangrijk bij een design keuken. Een rustige keuken, dat vindt u bij de design keuken.

Een nieuwe keuken kopen bij Heuvelrug Keukens

Weet u al welke stijl keuken het best bij uw huis in Rhenen past of bent u opzoek naar een keukenrenovatie of keukens Zeist? Neem dan direct contact met ons op om uw wensen te bespreken. U kunt er ook voor kiezen eerst een afspraak te maken om langs te komen in onze showroom. Hier komen de verschillende keukenstijlen tot leven, waardoor u een betere keus kunt maken. Een afspraak maken kan via onze website.
Een afspraak bij u aan de keukentafel?
Een afspraak bij u aan de keukentafel?
We komen graag vrijblijvend langs voor een afspraak bij u thuis in 
de keuken, we kunnen dan gelijk een deskundig advies geven. 
Afspraak maken

Binnen kijken bij onze klanten?


Bekijk onze referenties

Miele immer besserQuooker de kokend waterkraanNeff koken met passie sinds 1877SiemensPelgrim mooi makkelijkAtag we love cookBosch
Showroom
Heuvelrug Keukens
Rijksstraatweg 289
3956 CP  Leersum
Logo keukenspecialist.nl
Openingstijden
Ma:
Di - do:
Vrij:
Za:
Gesloten
9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 20.00 uur
9.00 tot 17.00 uur
Volg ons!
Reviews
Klik hier voor onze reviews!
Webdesign:   Studio Citroen - Realisatie:   Joppe Computers - Copyright © 2017-2019