Deskundig advies
Persoonlijke en hoge service
Vrijblijvende gespecificeerde offerte
Montage door vakmensen

Keukens in Rhenen kopen

De keuken is een belangrijk onderdeel van een huis. Het is vaak de plek waar iedereen bij elkaar komt en waar de lekkerste gerechten worden bereid. Wilt u een nieuwe keuken kopen voor uw huis in Rhenen? Dan kunt u vast wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste keuken. Wij beschikken we over een groot assortiment en geven wij u persoonlijk advies. Een keuken kopen in Rhenen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Welke stijl past bij u?

We beginnen bij het kiezen van de juiste stijl. Wat is uw smaak en waarover droomt u? Dit kan per persoon verschillen en dat is maar goed ook, anders zouden alle keukens er hetzelfde uitzien. Wij helpen u om wensen te inventariseren en deze werkelijkheid te laten worden. Er zijn verschillende soorten keukenstijlen:

Landelijke stijl

Een landelijke stijl is erg knus, gezellig en warm. Een echte leefkeuken, waar veel natuurlijke materialen worden gebruikt. Houdt u van een boerderij stijl? Dan zou dit zomaar uw nieuwe droomkeuken kunnen zijn.

Moderne stijl

Heeft u een moderne woning in Rhenen? Dan past de moderne stijl misschien beter bij u. Een moderne stijl past bij een huis dat rust uitstraalt. Houdt u van symmetrie? Dan past een moderne keuken goed bij uw huis in Rhenen. Moderne stijlen zijn over het algemeen greeploos, hebben een strakke belijning en eventueel een hoogglans afwerking.

Klassieke stijl

Een klassieke stijl is vaak te herkennen aan haar houten versieringen. Van alle stijlen is de klassieke stijl de oudste. Wij horen vaak dat iemand zich snel thuis voelt in een klassieke keuken, vanwege de nostalgische uitstraling. Wat vaak voorkomt bij een klassieke keuken is de grote schouw en een ouderwets gasfornuis.

Designer stijl

Bent u op zoek naar een opvallende stijl? Dan past een designer keuken waarschijnlijk goed bij u. Deze stijl wordt gekenmerkt door strakke vormen, minimalisme, luxe apparatuur en een perfecte afwerking. Functionaliteit is belangrijk bij een design keuken. Een rustige keuken, dat vindt u bij de design keuken.

Een nieuwe keuken kopen

Weet u al welke stijl het best bij uw huis in Rhenen past of bent u opzoek naar een keukenrenovatie? Neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken. U kunt er ook voor kiezen eerst een afspraak te maken om langs te komen in onze showroom. Hier komen de verschillende keukenstijlen tot leven, waardoor u een betere keus kunt maken. Een afspraak maken kan via onze website.
Advies nodig? Maak een afspraak!
Advies nodig? Maak een afspraak!
Maak een afspraak om langs te komen in de showroom.
We geven u graag een deskundig advies. 
Afspraak maken

Binnen kijken bij onze klanten?


Bekijk onze referenties

Miele immer besserQuooker de kokend waterkraanNeff koken met passie sinds 1877SiemensPelgrim mooi makkelijkAtag we love cookBosch
Showroom
Heuvelrug Keukens
Rijksstraatweg 289
3956 CP  Leersum
 
Openingstijden

Di:
Wo:
Do:
Vrij:
Za:

9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 20.00 uur
9.00 tot 17.00 uur

 
Reviews
Klik hier voor onze reviews!
Webdesign:   Studio Citroen - Realisatie:   Joppe Computers - Copyright © 2017-2024