Deskundig advies
Persoonlijke en hoge service
Vrijblijvende gespecificeerde offerte
Wij leveren kwaliteitsmerken

Keukens Zeist bij de keukenspecialist Heuvelrug Keukens

Bent u op zoek naar een keuken voor uw woning in Zeist? Dan kunt u vast onze hulp wel gebruiken. Als keukenspecialist geven we u graag advies over de keuken die het best bij u en uw woning past. Er zijn verschillende keukenstijlen, deze zullen we hieronder toelichten. De keuken is voor de meeste huishoudens een belangrijke plek in huis. Een keuze die u goed moet overwegen. Keukens in Zeist of in Driebergen kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Welke keuken past bij uw woning?

Keukens zijn er in verschillende stijlen. Keukenstijlen zijn te onderscheiden in de volgende categorieën:
 • Moderne keukens
 • Klassieke keukens
 • Landelijke keukens
 • Design keukens
 

Keukens Zeist

Om de juiste keus voor een passende keuken te maken, is het belangrijk dat we uw wensen inventariseren. Zo komt u erachter welke keukenstijl het best bij u past. Het combineren van verschillende keukenstijlen is ook een mogelijkheid. Wilt u bijvoorbeeld een moderne keuken met nostalgische elementen? Dat is geen enkel probleem bij Heuvelrug Keukens.

Uw wensen voor keukenapparatuur

Wanneer u een keuken wilt kopen voor uw woning in Zeist, is het belangrijk om van te voren na te denken over de keukenapparatuur. Deze wensen hebben namelijk invloed op het uiteindelijk keukenontwerp en de keuken die in uw woning komt. Elk soort keukenapparatuur heeft zijn eigen uitstraling, wat veel invloed kan hebben op de gehele uitstraling van keukens. 

Benodigde opbergruimte

Hoeveel opbergruimte heeft u nodig in uw nieuwe keuken in Zeist? Denk hier van te voren over na, om een tekort aan opbergruimte te voorkomen. De juiste keukenindeling heeft veel invloed op het leefgenot in keukens. Onze spullen netjes opbergen vinden we allemaal belangrijk, toch?

Het ontwerpen van keukens

Het ontwerp van een keuken is waar uw nieuwe droomkeuken ontstaat. Heuvelrug Keukens heeft jarenlange ervaringen met het ontwerpen van keukens, ook voor keukens in uw woonplaats Zeist. Ons moderne 3D tekenprogramma maakt het mogelijk om uw nieuwe droomkeuken realistisch weer te geven. Zo komt de nieuwe keuken al een beetje tot leven. Bij het ontwerpen van de keuken denken we na over de volgende onderdelen:
 • Keukenstijl
 • Opbergruimte
 • Indeling van de keuken
 • Keukenapparatuur
 • Eventuele extra werkruimte
 • Kleurgebruik
 • Keuken afmetingen

Heeft u hulp nodig bij het kopen van uw keuken in Zeist? 

Onze keukenspecialisten weten wat ze doen en helpen u dan ook graag verder met het ontwerpen en realiseren van uw droomkeuken in Zeist. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze keukens of naar de mogelijkheden van een keukenrenovatie? Maak dan direct een afspraak voor een bezoek in onze showroom. Daar komen onze keukens pas echt tot leven. Liever direct contact? Dat kan ook, door ons contactformulier op de website in te vullen. Wij helpen u graag aan uw droomkeuken. 
Een afspraak bij u aan de keukentafel?
Een afspraak bij u aan de keukentafel?
We komen graag vrijblijvend langs voor een afspraak bij u thuis in 
de keuken, we kunnen dan gelijk een deskundig advies geven. 
Afspraak maken

Binnen kijken bij onze klanten?


Bekijk onze referenties

Miele immer besserQuooker de kokend waterkraanNeff koken met passie sinds 1877SiemensPelgrim mooi makkelijkAtag we love cookBosch
Showroom
Heuvelrug Keukens
Rijksstraatweg 289
3956 CP  Leersum
Logo keukenspecialist.nl
Openingstijden
Ma:
Di - do:
Vrij:
Za:
Gesloten
9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 20.00 uur
9.00 tot 17.00 uur
Volg ons!
Reviews
Klik hier voor onze reviews!
Webdesign:   Studio Citroen - Realisatie:   Joppe Computers - Copyright © 2017-2019