Deskundig advies
Persoonlijke en hoge service
Vrijblijvende gespecificeerde offerte
Montage door vakmensen

Nu ook keukens uit Zeist

Bent u op zoek naar een keuken voor uw woning in Zeist? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als keukenspecialist geven we u graag advies over welke stijl het best bij u en uw woning past. Er zijn verschillende stijlen bij ons beschikbaar. De keuken is voor de meeste huishoudens een belangrijke plek in huis. Het kiezen van een stijl moet dus goed worden overwogen. De juiste keuken kopen in Zeist is nog nooit zo makkelijk geweest.

Welke stijl past bij u?

Keukens zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende stijlen. Deze stijlen zijn te onderscheiden in de volgende categorieën:
 • Moderne stijl
 • Klassieke stijl
 • Landelijke stijl
 • Designer stijl
Om de juiste keus voor een passende stijl te maken is het belangrijk dat wij uw wensen inventariseren. Zo komt u erachter welke stijl het best bij u past. Het combineren van verschillende stijlen is bij ons ook een mogelijkheid. Wilt u bijvoorbeeld een moderne keuken met nostalgische elementen? Dat is bij ons geen enkel probleem. Door onze ligging in Zeist zijn we praktisch bij u om de hoek.

Kies de juiste keukenapparatuur

Wanneer u een keuken wilt kopen, is het belangrijk om van te voren na te denken over de juiste keukenapparatuur. Deze wensen hebben namelijk invloed op het uiteindelijk ontwerp en de keuken die in uw woning komt. Elk soort keukenapparatuur heeft zijn eigen uitstraling, wat veel invloed kan hebben op de gehele uitstraling van keukens.

Zorg voor voldoende opbergruimte

Hoeveel opbergruimte heeft u nodig in uw nieuwe keuken? Dit is iets waar u van tevoren over na moet denken. Zo voorkomt u namelijk een tekort aan opbergruimtes. De juiste keukenindeling heeft veel invloed op het leefgenot in keukens. Onze spullen netjes opbergen vinden we allemaal belangrijk, toch?

Hoe wij keukens ontwerpen?

Het ontwerp van een keuken is waar uw nieuwe droomkeuken ontstaat. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen van keukens, ook met keukens in uw woonplaats Zeist. Ons moderne 3D tekenprogramma maakt het mogelijk om uw nieuwe droomkeuken realistisch weer te geven. Zo komt de nieuwe keuken al een beetje tot leven en komt u niet voor verrassingen te staan. Bij het ontwerpen van de keuken denken we na over de volgende onderdelen:
 • De stijl
 • Opbergruimte
 • De indeling
 • Keukenapparatuur
 • Eventuele extra werkruimte
 • Kleurgebruik
 • De afmetingen

Hulp nodig bij het kopen van een keuken in Zeist?

Onze specialisten weten wat ze doen en helpen u dan ook graag verder met het ontwerpen en realiseren van uw droomkeuken in Zeist. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten of naar de mogelijkheden van een keukenrenovatie? Maak dan direct een afspraak voor een bezoek in onze showroom. Daar komen onze keukens pas echt tot leven. Liever direct contact? Dat kan ook, door ons contactformulier op de website in te vullen. Wij helpen u graag aan uw droomkeuken.
Advies nodig? Maak een afspraak!
Advies nodig? Maak een afspraak!
Maak een afspraak om langs te komen in de showroom.
We geven u graag een deskundig advies. 
Afspraak maken

Binnen kijken bij onze klanten?


Bekijk onze referenties

Miele immer besserQuooker de kokend waterkraanNeff koken met passie sinds 1877SiemensPelgrim mooi makkelijkAtag we love cookBosch
Showroom
Heuvelrug Keukens
Rijksstraatweg 289
3956 CP  Leersum
 
Openingstijden

Di:
Wo:
Do:
Vrij:
Za:

9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 20.00 uur
9.00 tot 17.00 uur

 
Reviews
Klik hier voor onze reviews!
Webdesign:   Studio Citroen - Realisatie:   Joppe Computers - Copyright © 2017-2024