Deskundig advies
Persoonlijke en hoge service
Vrijblijvende gespecificeerde offerte
Wij leveren kwaliteitsmerken

Keukens

Keukens krijgen een steeds prominentere plek in het huis en worden steeds belangrijker voor gezinnen. Hier komt namelijk het hele gezin bij elkaar en wordt na een dag hard werken een heerlijke maaltijd bereidt. Om deze reden is het van groot belang dat er een goede keuze wordt gemaakt wanneer een nieuwe keuken wordt aangeschaft. Er moet een goed gevoel ontstaan waarbij de beleving voorop staat. Wij helpen u maar al te graag met dit proces want wij begrijpen dat keukens kopen niet binnen één dag gedaan is. Keukens op maat of concept keukens Wij begrijpen ook maar al te goed dat alle keukens anders zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat er voldoende aandacht wordt besteed aan het op maat maken van keukens. Wij beschikken echter ook over diverse concepten die in onze showroom te vinden zijn. Deze concepten kunnen als inspiratie dienen maar het kan ook zijn dat de concepten perfect aansluiten op uw wensen. In dat geval wordt het concept voor u op maat gemaakt. Wij zijn ook in staat aan business to business doelgroepen te leveren. Uiteraard is het voor u ook mogelijk om keukens geheel zelf samen te stellen.

Keukenrenovatie

Indien u wel een nieuwe look wil geven aan uw keuken maar geen behoefte hebt aan een compleet nieuwe keuken is een keukenrenovatie dé oplossing. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Neem bijvoorbeeld de cooker waar binnen no-time kokend water uit stroomt of de ladekasten met glasafwerkingen. U hoeft niet langer te wachten tot u de waterkoker hoort voordat u een lekker theetje kunt zetten. Een andere trend die wij leveren is het keukenblad dat in elke hoogte leverbaar is. Hierdoor kunt u op een ergonomische manier gebruik koken. Dat zijn nog eens slimme keukens!

Benieuwd hoe dit er allemaal uitziet? Wij hebben de Quooker Cube werkend in showroom staan. Dit is een 5-1 kraan, koud water, warm water, kokend water, gekoeld en gefilterd water en bruiswater gefilterd en gekoeld. En dit allemaal uit één kraan!

Verschillende stijlen

In ons assortiment bevinden zich veel verschillende stijlen. Onze stijlen gaan van landelijk naar modern en van een echte design keuken naar een wat ouderwetsere variant. Vaak heeft u al een stijl in gedachten en wilt u graag meer informatie of deze stijl in het echt bewonderen. In dat geval kunt u gerust langskomen in onze showroom waar één van onze specialisten u mee zal nemen in onze keukenwereld

Keukenspecialist

Heuvelrug Keukens is aangesloten bij de keukenspecialist. Dit betekent dat u bijvoorbeeld verzekerd bent van kwaliteit en garantie (vaak 5 jaar garantie), maar ook de beste merken zoals: ATAG, Pelgrim, Neff, Siemens, Miele, Wave, Novy en Bosch. Hier hoort natuurlijk ook de beste apparatuur bij. Dit tegen de scherpste prijzen maakt een perfecte combinatie. Ook maken wij gespecificeerde offertes, waar u rustig over na kunt en mag denken. Dit hoort allemaal bij onze service.

Een keuken kopen?

Indien u nog vragen heeft kunt u bij ons terecht in de showroom of op onze contactpagina. Onze showroom is gevestigd in Leersum - Midden op de Utrechtse Heuvelrug. Tot snel!
Een afspraak bij u aan de keukentafel?
Een afspraak bij u aan de keukentafel?
We komen graag vrijblijvend langs voor een afspraak bij u thuis in 
de keuken, we kunnen dan gelijk een deskundig advies geven. 
Afspraak maken

Binnen kijken bij onze klanten?


Bekijk onze referenties

Miele immer besserQuooker de kokend waterkraanNeff koken met passie sinds 1877SiemensPelgrim mooi makkelijkAtag we love cookBosch
Showroom
Heuvelrug Keukens
Rijksstraatweg 289
3956 CP  Leersum
Logo keukenspecialist.nl
Openingstijden
Ma:
Di - do:
Vrij:
Za:
Gesloten
9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 20.00 uur
9.00 tot 17.00 uur
Volg ons!
Reviews
Klik hier voor onze reviews!
Webdesign:   Studio Citroen - Realisatie:   Joppe Computers - Copyright © 2017-2019