Deskundig advies
Persoonlijke en hoge service
Vrijblijvende gespecificeerde offerte
Wij leveren kwaliteitsmerken

De keuken is misschien wel één van de belangrijkste plekken in huis. Het is de plek waar het hele gezin bij elkaar komt, of waar na het werk een heerlijke maaltijd wordt bereid. Een keuken leeft. Daarom is het ook zo belangrijk om een goede keuze te maken wanneer er een nieuwe keuken wordt aangeschaft. Het is belangrijk dat de keuken een goed gevoel geeft, daarbij staat beleving voorop. Wij helpen u daar graag bij. Een keuken kopen is niet in één dag gedaan!

Keukens op maat of concept keukens

Naast onze maatwerk keukens hebben wij als Heuvelrug Keukens ook de beschikking over verschillende soorten concept keukens. Wij hebben voor elk budget de mooiste keuken. Heuvelrug Keukens kan ook aan een business-to-business doelgroep leveren. U kunt natuurlijk ook de keuken helemaal zelf samenstellen.

 

Een andere mogelijkheid is keukenrenovatie en het totaalplaatje hier omheen. Heuvelrug Keukens is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Bijvoorbeeld de cooker waar binnen no-time kokend water uit stroomt,  de ladekasten met glasafwerking of het keukenblad dat in elke hoogte leverbaar is. Dat zijn nog eens slimme keukens!

 

Wij hebben bijvoorbeelde de Quooker Cube werkend in showroom staan. Dit is een 5-1 kraan, koud water, warm water, kokend water, gekoeld en gefilterd water en bruiswater gefilterd en gekoeld. En dit allemaal uit een kraan!

Verschillende keukenstijlen bij Heuvelrug Keukens

In ons assortiment aan keukens zijn natuurlijk veel verschillende stijlen, zo gaat het van landelijk naar modern en van een echte design keuken naar een wat ouderwetsere keuken. Vaak heeft u al een stijl in gedachten en wilt u alleen meer informatie over de stijl of ze in het echt zien. Komt u dan langs in onze showroom en één van onze specialisten zal u meenemen in onze keukenwereld.

Keukenspecialist

Heuvelrug Keukens is aangesloten bij de keukenspecialist. Dit betekent dat u bijvoorbeeld verzekerd bent van kwaliteit en garantie (vaak 5 jaar garantie), maar ook de beste merken zoals: ATAG, Pelgrim, Neff, Siemens, Miele, Wave, Novy en Bosch. Hier hoort natuurlijk ook de beste apparatuur bij. Dit tegen de scherpste prijzen maakt een perfecte combinatie. Ook maken wij gespecificeerde offertes, waar u rustig over na kunt en mag denken. Dit hoort allemaal bij onze service.

Een keuken kopen? 

Indien u nog vragen heeft over verschillende keukens kunt u bij ons terecht in de showroom of op onze contactpagina. Onze showroom is gevestigd in Leersum - Midden op de Utrechtse Heuvelrug -. Dus komt u uit de buurt van Amersfoort, Veenendaal, Leersum of ergens anders, u bent natuurlijk altijd van harte welkom in onze showroom.

 
Een afspraak bij u aan de keukentafel?
Een afspraak bij u aan de keukentafel?
We komen graag vrijblijvend langs voor een afspraak bij u thuis in 
de keuken, we kunnen dan gelijk een deskundig advies geven. 
Afspraak maken

Binnen kijken bij onze klanten?


Bekijk onze referenties

Miele immer besserQuooker de kokend waterkraanNeff koken met passie sinds 1877SiemensPelgrim mooi makkelijkAtag we love cookBosch
Showroom
Heuvelrug Keukens
Rijksstraatweg 289
3956 CP  Leersum
Logo keukenspecialist.nl
Openingstijden
Ma:
Di - do:
Vrij:
Za:
Gesloten
9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 20.00 uur
9.00 tot 17.00 uur
Volg ons!
Reviews
Klik hier voor onze reviews!
Webdesign:   Studio Citroen - Realisatie:   Joppe Computers - Copyright © 2017-2019