Deskundig advies
Persoonlijke en hoge service
Vrijblijvende gespecificeerde offerte
Wij leveren kwaliteitsmerken
Keukenrenovatie
Bespaar geld met een keukenrenovatie!

Keukenrenovatie

Bent u toe aan vernieuwing, maar wilt u niet meteen een nieuwe keuken kopen? Dan is een keukenrenovatie de ideale oplossing.

Uw keuken weer als nieuw

Wij begrijpen dat het belangrijk is om een fijne keuken te hebben. Wanneer je thuis komt van een lange dag werken, heeft u niet altijd zin om te moeten koken. Terwijl u dit misschien wel leuk vindt om te doen. Hier zit uw pijnpunt. De keuken functioneert nog wel, maar is niet meer naar wens. De keuken met plezier kunnen gebruiken vinden wij heel belangrijk, maar dat plezier kan minder worden naarmate de keuken verouderd. Daarom zijn wij er voor u.

Voordelen keukenrenovatie

Het grootste voordeel van een keukenrenovatie is misschien wel dat het u veel geld bespaart. Een nieuwe keuken kopen is vele malen duurder dan een keukenrenovatie. Dit betekent niet dat het een minder goede oplossing is. Een keukenrenovatie zorgt namelijk voor een geheel nieuwe uitstraling. Hierdoor is de keuken niet nieuw, maar lijkt hij wel nieuw. De overlast valt mee, omdat er niet afgebroken hoeft te worden bij een keukenrenovatie. U heeft daarnaast zelf de keuze wat u wilt laten renoveren van de huidige keuken.

Het laatste voordeel is dat een keuken laten renoveren duurzaam is. De oude keuken gaat niet weg en hoeft niet afgebroken te worden. Het is dus ook nog eens goed voor het milieu.

Verschillende varianten keukenrenovaties

Heeft u al nagedacht over de onderdelen die u zou willen laten renoveren in de keuken? Wij hebben een lijstje gemaakt om het u gemakkelijker te maken. Denk goed na over de volgende keukenonderdelen wanneer u nadenkt over het renoveren van de keuken:
  • Aanrechtblad renoveren
  • Keukenkast deuren vervangen
  • Nieuwe oven of combimagnetron laten plaatsen
  • Vaatwasser
  • Quooker laten inbouwen

Waar u tegenaan kunt lopen bij keukenrenovaties

Heuvelrug Keukens is transparant en vertelt u daarom ook de minder positieve kanten van een keukenrenovatie. Deze zijn niet enorm bezwaarlijk, maar wel noemenswaardig. Wilt u bijvoorbeeld een deel van de keukenkast vervangen? Dan kan dit een probleem worden. De kleuren zijn dan vaak niet meer gelijk, waardoor de gehele keukenkast opnieuw geverfd moet worden. Denk van te voren dus goed na welke onderdelen van de keuken u wilt vervangen. Op basis daarvan kunnen wij u advies geven of een keukenrenovatie bij uw keuken past, of dat u er toch beter voor kunt kiezen om een nieuwe keuken te kopen.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat de levensduur van uw keuken niet enorm verlengd wordt wanneer hij een renovatie ondergaat. Heuvelrug Keukens helpt u bij uw keukenrenovatie.

Op zoek naar keukenadvies?

Wanneer u er zelf nog niet helemaal uit bent, adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u verder bij het maken van een beslissing.

Maak een afspraak met ons

Wilt u graag een afspraak met ons maken? Verstuur dan uw bericht via het formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring!
Een afspraak bij u aan de keukentafel?
Een afspraak bij u aan de keukentafel?
We komen graag vrijblijvend langs voor een afspraak bij u thuis in 
de keuken, we kunnen dan gelijk een deskundig advies geven. 
Afspraak maken

Binnen kijken bij onze klanten?


Bekijk onze referenties

Miele immer besserQuooker de kokend waterkraanNeff koken met passie sinds 1877SiemensPelgrim mooi makkelijkAtag we love cookBosch
Showroom
Heuvelrug Keukens
Rijksstraatweg 289
3956 CP  Leersum
Logo keukenspecialist.nl
Openingstijden
Ma:
Di - do:
Vrij:
Za:
Gesloten
9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 20.00 uur
9.00 tot 17.00 uur
Volg ons!
Reviews
Klik hier voor onze reviews!
Webdesign:   Studio Citroen - Realisatie:   Joppe Computers - Copyright © 2017-2019