Deskundig advies
Persoonlijke en hoge service
Vrijblijvende gespecificeerde offerte
Montage door vakmensen
Keukenrenovatie
Bespaar geld met een keukenrenovatie!

Keukenrenovatie

Is uw keuken toe aan vernieuwing, maar wilt u niet meteen een nieuwe keuken kopen? Dan is een keukenrenovatie de ideale oplossing. Hiermee krijgt u keuken niet alleen een geheel nieuwe uitstraling, u bespaart ook nog eens geld.

Uw keuken weer als nieuw

Wij begrijpen dat het belangrijk is om een fijne keuken te hebben. Wanneer u thuiskomt van een lange dag werken, heeft u niet altijd zin om te moeten koken. Een goede keuken met een fijne uitstraling kan hier al snel verandering in brengen. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom uw huidige keuken dit gevoel niet meer bij u oproept. Het kan zijn dat uw smaak in de loop van tijd is veranderd. Of wellicht heeft u ander interieur aangeschaft en sluit de huidige look van de keuken daar totaal niet op aan. Wat de reden ook is, het renoveren van een keuken zorgt ervoor dat uw keuken er weer uitziet als nieuw. Wij vinden het belangrijk dat u de keuken met plezier kunt gebruiken. Laat dit plezier dus niet verdwijnen door een verouderde keuken.

Voordelen keukenrenovatie

Het grootste voordeel van een keukenrenovatie is misschien wel dat het u veel geld bespaart. Een nieuwe keuken kopen is vele malen duurder dan een keukenrenovatie. Dit betekent niet dat het een minder goede oplossing is. Een keukenrenovatie zorgt namelijk voor een geheel nieuwe uitstraling. Hierdoor is de keuken niet nieuw, maar lijkt hij wel nieuw. Daarnaast zorgt een keukenrenovatie voor weinig overlast. Er hoeft namelijk niets te worden afgebroken. Daarnaast kunt u zelf kiezen welk gedeelte van de huidige keuken u wilt laten renoveren. Het laatste voordeel is dat een keuken laten renoveren duurzaam is. De oude keuken gaat niet weg en hoeft niet te worden afgebroken. Het is dus ook nog eens goed voor het milieu.

Verschillende varianten keukenrenovaties

Misschien heeft u geen behoefte aan een compleet nieuwe look voor de keuken, maar wilt u wel dat een gedeelte wordt aangepast. Ook dit is bij ons geen enkel probleem.

Heeft u al nagedacht over de onderdelen die u zou willen laten renoveren in de keuken? Wij hebben een lijstje gemaakt om het u gemakkelijker te maken. Denk goed na over de volgende keukenonderdelen wanneer u nadenkt over het renoveren van de keuken:
  • Aanrechtblad renoveren.
  • Keukenkast deuren vervangen.
  • Nieuwe oven of combimagnetron laten plaatsen.
  • Vaatwasser.
  • Quooker laten inbouwen.

Waar kunt u tegenaan lopen bij keukenrenovaties

Bij Heuvelrug Keukens zijn we transparant en vertellen we u daarom ook de minder positieve kanten van een keukenrenovatie. Hierdoor heeft u een volledig beeld en komt u niet voor verrassingen te staan. Deze zijn niet enorm bezwaarlijk, maar wel noemenswaardig. Wilt u bijvoorbeeld een deel van de keukenkast vervangen? Dan kan dit een probleem worden. De kleuren zijn dan vaak niet meer gelijk, waardoor de gehele keukenkast opnieuw geverfd moet worden. Denk van te voren dus goed na welke onderdelen van de keuken u wilt vervangen. Op basis daarvan kunnen wij advies geven. Samen kijken we dan of een keukenrenovatie de beste optie voor u is of dat u wellicht toch beter een nieuwe keuken kan kopen.Het is ook belangrijk om te onthouden dat de levensduur van uw keuken niet enorm verlengd wordt wanneer hij een renovatie ondergaat. Heuvelrug Keukens helpt u bij uw keukenrenovatie.

Op zoek naar keukenadvies?

Wanneer u er zelf nog niet helemaal uit bent, adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u verder bij het maken van een beslissing.

Maak een afspraak met ons

Wilt u graag een afspraak met ons maken? Verstuur dan uw bericht via het formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring!
Advies nodig? Maak een afspraak!
Advies nodig? Maak een afspraak!
Maak een afspraak om langs te komen in de showroom.
We geven u graag een deskundig advies. 
Afspraak maken

Binnen kijken bij onze klanten?


Bekijk onze referenties

Miele immer besserQuooker de kokend waterkraanNeff koken met passie sinds 1877SiemensPelgrim mooi makkelijkAtag we love cookBosch
Showroom
Heuvelrug Keukens
Rijksstraatweg 289
3956 CP  Leersum
 
Openingstijden

Di:
Wo:
Do:
Vrij:
Za:

9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 20.00 uur
9.00 tot 17.00 uur

 
Reviews
Klik hier voor onze reviews!
Webdesign:   Studio Citroen - Realisatie:   Joppe Computers - Copyright © 2017-2024