Deskundig advies
Persoonlijke en hoge service
Vrijblijvende gespecificeerde offerte
Montage door vakmensen
Maatwerk keukens bij Heuvelrug Keukens
Kom en bekijk onze Maatwerk keukens!

Maatwerk keukens bij Heuvelrug Keukens

Het is iets over zessen en u stapt net uw huis binnen. Uw maag rommelt al een beetje. Naarmate u verder naar binnen loopt, verspreidt een heerlijke geur zich, waardoor uw maag alleen maar meer gaat rommelen. In de keuken wordt een heerlijke maaltijd bereid. Op de bijbehorende bar in de keuken staat al een glaasje wijn klaar. Heerlijk thuiskomen toch? Maatwerk keukens worden namelijk helemaal op jou wensen afgestemd. 

Maatwerk keukens maken de beleving compleet

Het lijkt me duidelijk, een keuken is een belangrijke plek in huis. Beleving is er heel belangrijk. Hoe voelt de keuken? Past het bij mij en bij de rest van het huis? Daarom komen we graag bij u langs. Wij luisteren naar uw wensen en geven advies over de mogelijkheden. Een maatwerk keuken is geheel naar uw wensen gemaakt.

Waarom een maatwerk keuken?

Vraagt u zich af waarom u niet gewoon een bestaande keuken kan kopen? Dat kan natuurlijk ook, maar een maatwerk keuken past soms beter bij een woning. Heeft u bijvoorbeeld een schuine wand in de keuken? Dan passen niet alle keukens daar zomaar in. Wij leveren maatwerk keukens om elke hoek of kier optimaal te benutten.

Verschillende maatwerk keukens

Het kan soms lastig zijn om uw wensen helemaal zelf te bedenken. Daarom hebben we een aantal verschillende keukenstijlen op een rijtje gezet. Deze keukenstijlen zijn allemaal mogelijk bij een keuken op maat:

Op zoek naar een droomkeuken?

Wij helpen u verder! Welke stijl past bij de woning? Hoeveel onderhoud wilt u aan de keuken hebben? Wat past bij uw manier van leven? Allemaal vragen die beantwoord moeten worden om een maatwerk keuken te kunnen realiseren. Wanneer u er zelf niet helemaal uitkomt, adviseren wij u graag. Wij hebben veel ervaring met verschillende keukenstijlen en gaan samen met u op zoek naar de beste keuken op maat. of wilt u liever een keukenrenovatie? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend advies aan.

Maak een afspraak met ons

Wilt u graag een afspraak met ons maken? Verstuur dan uw bericht via het formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring!
Advies nodig? Maak een afspraak!
Advies nodig? Maak een afspraak!
Maak een afspraak om langs te komen in de showroom.
We geven u graag een deskundig advies. 
Afspraak maken

Binnen kijken bij onze klanten?


Bekijk onze referenties

Miele immer besserQuooker de kokend waterkraanNeff koken met passie sinds 1877SiemensPelgrim mooi makkelijkAtag we love cookBosch
Showroom
Heuvelrug Keukens
Rijksstraatweg 289
3956 CP  Leersum
 
Openingstijden

Di:
Wo:
Do:
Vrij:
Za:
 

9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 20.00 uur
9.00 tot 17.00 uur

 
Reviews
Klik hier voor onze reviews!
Webdesign:   Studio Citroen - Realisatie:   Joppe Computers - Copyright © 2017-2023