Deskundig advies
Persoonlijke en hoge service
Vrijblijvende gespecificeerde offerte
Montage door vakmensen

Uw eigen woonkeuken

In een woning is de keuken steeds belangrijker. Een plek om bij elkaar te komen, een drankje te drinken, huiswerk te maken of gezellig te kletsen. Daarom noemen we het ook wel een woonkeuken. De woonkeuken wordt steeds vaker de centrale plek in huis. De inrichting van een woonkeuken is dan ook erg belangrijk.

Inrichten van een woonkeuken

Een woonkeuken heeft geen vaste stijl, er zijn zowel landelijke als moderne woonkeukens. Een belangrijke voorwaarde is de een woonkeuken gezellig is en een fijne plek om te vertoeven. Onze adviseurs kunnen u helpen bij het inrichten van uw eigen woonkeuken op maat. Iedereen is anders en heeft andere verwachtingen van een woonkeuken. Wij hebben hieronder een aantal voorbeelden op een rij gezet, om een beeld te geven van de mogelijkheden.

Woonkeuken met bar

Wat regelmatig gebruik wordt in een woonkeuken, is een keukenblad dat ook gebruikt wordt als bar. Dit is te zien in het voorbeeld hieronder. Dit past erg goed bij een woonkeuken, omdat het erg uitnodigend is. Gezellig aan de bar aanschuiven terwijl er ondertussen wordt gekookt. Of gewoon om samen een drankje te doen in de keuken. Naast het gezellige element, kan dit veel ruimte schelen in een kleinere keuken. Optimaal gebruik maken van de ruimte, door een bar en keukenblad te combineren.

Inspiratie voor uw keuken

De decoratie in een keuken hebben veel invloed op de uitstraling en de sfeer van de woonkeuken. Zet bijvoorbeeld verse bloemen neer, of kies voor een gezellig vloerkleed. Wat vooral heel belangrijk is om van de keuken een woonkeuken te maken, is de verbinding tussen de eettafel en de keuken. Hieronder ziet u een voorbeeld van een fijne keuken met eettafel. Wanneer u niet veel ruimte heeft voor zowel een grote eettafel als een uitgebreide keuken, dan kan een bar in de keuken een oplossing zijn.

[woonkeuken-foto]

Uw eigen leefkeuken bij Heuvelrug Keukens

Wilt u ook een gezellig ruimte van uw keuken maken? Neem dan eens contact op met één van onze keukenspecialisten bij Heuvelrug Keukens. Wij maken keukens op maat, waardoor u de gehele sfeer en stijl zelf kunt bepalen.

[Woonkeuken-foto]
Advies nodig? Maak een afspraak!
Advies nodig? Maak een afspraak!
Maak een afspraak om langs te komen in de showroom.
We geven u graag een deskundig advies. 
Afspraak maken

Binnen kijken bij onze klanten?


Bekijk onze referenties

Miele immer besserQuooker de kokend waterkraanNeff koken met passie sinds 1877SiemensPelgrim mooi makkelijkAtag we love cookBosch
Showroom
Heuvelrug Keukens
Rijksstraatweg 289
3956 CP  Leersum
 
Openingstijden

Di:
Wo:
Do:
Vrij:
Za:

9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 20.00 uur
9.00 tot 17.00 uur

 
Reviews
Klik hier voor onze reviews!
Webdesign:   Studio Citroen - Realisatie:   Joppe Computers - Copyright © 2017-2024